Kad ambijent kluba susreće luksuz restorana slijedi očaravajuća noć u svadbenom salonu Viktorija

Jedinstvena sinergija ambijenta

Pripremite se za večer u kojoj će se tradicionalni šarm restorana s visokom gastronomijom našeg chefa Ivana Pažanina i sofisticiranim stolovima stapati s dinamičnom energijom klupske scene, uzavrelu od ritmova popularnog benda DALMATINO i DJ-a. Ova kombinacija ne samo da nudi raznolikost u zabavi i stilu, već i stvara prostor gdje svaki gost može pronaći svoj kutak za uživanje.

Prostor pun elegancije i stila

Naš salon za ovu posebnu noć transformira se kako bi ponudio nešto za svakoga:

 

Visoki stolovi sa stolicama  postavljeni su kako bi omogućili gostima da uživaju u ležernom druženju, okruženi elegantnim osvjetljenjem koje dodaje dodir klupskog ugođaja.

 

Okrugli stolovi za sjedenje za 6-8 osoba nude intimnu atmosferu restorana, gdje se možete opustiti i uživati u izvanrednim jelima pripremljenim pod palicom proslavljenog chefa Ivana Pažanina, uz all inclusive ponudu pića koja zadovoljava i najzahtjevnije palate.

 

VIP stolovi pružaju vrhunsko iskustvo s početnim serviranjem bogatih hladnih plata, odmah postavljajući ton za luksuz i ekskluzivitet koji vas čeka kroz cijelu noć koji su se u samom startu popunili do posljednjeg mjesta.




Više od proslave

Ova večer nije samo prilika za zabavu; to je iskustvo koje povezuje, inspirira i slavi žene na način dosad neviđen. S posebnim popustima za veće grupe i kolektive, želimo potaknuti zajedništvo i zahvalnost, čineći ovu noć nezaboravnom za sve prisutne.

 

Zavirite u našu galeriju slika i video zapisa kako biste doživjeli predivan ambijent koji vas očekuje i osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Za više informacija i rezervacije, kontaktirajte nas na +387 63 944 444.

 

Doživite čaroliju proslave koja spaja luksuz restorana s energijom kluba – vidimo se u Svadbenom Salonu Viktorija.