Nova era proslave međunarodnog Dana žena

Zaboravite na svakodnevicu: Večer u Viktoriji koja slavi žene uz stil!

8. Marta Svadbeni salon Viktorija, u suradnji s Gaudeamus disko clubom i Viva caffe lounge barom, otvara svoja vrata za proslavu koja obećava premašiti sva očekivanja i postaviti nove standarde za sve buduće događaje. Pripremite se za putovanje koje će vam ostati u nezaboravnom sjećanju.

Proslava koja dolazi s twistom

Sve počinje s glazbom – jer, što bi bila proslava bez ritma koji mami na ples? Popularni bend DALMATINO i DJ IVAN spremaju setove koji će vas održati na nogama cijelu noć. To je večer kada slavimo žene – hrabre, jake, inspirativne žene koje svaki dan čine naš svijet boljim.

Opcije sjedenja za svaku preferenciju:

Nudimo raznolike opcije sjedenja kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe i preferencije: od ekskluzivnih VIP stolova za sve one u potrazi za dodirom luksuza, do stolova sa sjedenjem na podiju za one koji žele biti bliže srcu događanja. Za ljubitelje plesa i druženja, na raspolaganju su i visoki barski stolovi s opcijom dodavanja stolica, omogućavajući vam da uživate u večeri onako kako vi želite.

Gastronomija koja mami osjetila

Pod kulinarskom dirigentskom palicom maestra Ivana Pažanina, ponuda na bogatom švedskom stolu se proteže od mesnih delicija koje toplo pozdravljaju vaše osjetilo okusa, do ribljih specijaliteta koji obećavaju da će svaki zalogaj biti poput malog putovanja uz obalu. I sve to, naravno, u all inclusive maniri gdje je “više” riječ koja najbolje opisuje večer.

Naša VIP zona nudi ne samo pristup svim all inclusive pogodnostima večeri, već i jedinstveni početak večeri. Svaki stol u VIP zoni bit će serviran s bogatim hladnim platama, pažljivo pripremljenim kako bi zadovoljili vaše osjetilo okusa već pri dolasku. Ova pažljivo odabrana selekcija delicija služi kao savršen uvod u gastronomsku avanturu koja vas čeka, omogućavajući vam da uronite u večer punu okusa, stila i nezaboravnih doživljaja od samog početka.

Piće? Samo najbolje od najboljeg

Zaboravite na standardnu ponudu pića; večer u Viktoriji donosi priče vinograda, luksuz vodki, avanturu ginova, toplinu viskija i slatkoću likera – sve neograničeno, jer all inclusive znači uživanje bez granica.

Kako bismo osigurali da vaša večer bude zaista bezbrižna i nezaboravna, ulaznice za ovu jedinstvenu proslavu dostupne su po cijeni od 100KM po osobi. Ova cijena ne samo da vam otvara vrata u čarobni svijet proslave Međunarodnog dana žena u Svadbenom Salonu Viktorija, već vam pruža i potpuni all inclusive pristup koji uključuje:

  1. Neograničeno Uživanje u Pićima
  2. Gastronomska delicija pod dirigentskom palicom maestra Ivana Pažanina, svaki zalogaj je putovanje za sebe.

“Drage dame, očekujte vrhunske delicije i najbolji provod.“

Ivan Pažanin
CHEF

Posebna napomena:

Dok vaša ulaznica osigurava pristup svim gore navedenim pogodnostima, želimo naglasiti da sudjelovanje u tomboli s atraktivnim nagradama, uključujući atraktivni ženski auto Fiat 500, zahtijeva dodatnu kupnju listića na samom događaju. Ovo vam pruža dodatnu priliku da osvojite vrijedne nagrade i dodate dodatno uzbuđenje vašoj večeri.

Pridružite se proslavi:

Ova večer nije samo prilika za zabavu; to je prilika da pokažete zahvalnost prema ženama u vašem životu ili timu. 

Prilagođeni kolektivni popusti kao i popusti za veće grupe transformirat će Vašu večer u Svadbenom Salonu Viktorija u nezaboravno iskustvo.

Za rezervacije, dogovore i sve dodatne informacije, ne oklijevajte kontaktirati nas na +387 63 944 444. Osigurajte svoje mjesto sada i budite dio čarolije 8. marta u Svadbenom Salonu Viktorija, gdje svaka žena zaslužuje da se osjeća posebno.